رویداد کارآفرینی ویتا

در اختتامیه رویداد کارآفرینی ویتا ، همکاری میان استارت آپ های Libtech و کتابخانه ملی آغاز می شود

در اختتامیه رویداد کارآفرینی ویتا، همکاری میان استارت آپ های Libtech و کتابخانه ملی آغاز می شود

رویداد کارآفرینی ویتا در تفاهم نامه اختتامیه خود، امکان همکاری استارت آپ‌های Libtech، با کتابخانه های ملی را به وجود آورد. برگزاری رویداد اصلی در روزهای 28 و 28 تیر ماه و روزهای 3 و 4 مرداد ماه 1398 با برگزاری کارگاه های مختلف در موضوعات متنوع برپا گردید.

در این رویداد، استارت آپ هایی که به دنبال راه اندازی کسب و کارهای نوین در زمینه فعالیت های کتابخانه ای و آرشیو فعالیت می کنند، نیز شرکت داشتند. استارت آپ هایی که در این حوزه کار می کنند را استارت آپ های Libtech می نامند. تصمیم سازمان اسناد و کتابخانه ملی بر این است که این استارت آپ ها بتوانند در کتابخانه ملی وارد شده و از منابع و تجهیزات آنها استفاده نمایند. رویداد کارآفرینی ویتا در 11 مرداد 98 خاتمه یافت.

برگزاری رویداد کارآفرینی ویتا

ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی در پوستر رویداد کارآفرینی ویتا په سخنانی ایراد نمود؟

اشرف بروجردی، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با توجه به نقش سرمایه انسانی در توسعه گفت: برای توسعه یک کشور، عواملی چون ظرفیت، فضا، و سرمایه انسانی نیاز است و در این میان، لازم است سرمایه انسانی دو ابزار که دانش و کاربردی کردن دانش است را، در اختیار داشته باشد تا بتواند در این توسعه، نقش موثری ایفا کند. او این سخنان را در زمان برگزاری رویداد کارآفرینی ویتا ایراد کرد.
او ادامه داد: ایران برای توسعه، نیاز به نیروی انسانی خلاق دارد که باید آنها را مدنظر داشته و در جهت حفظ آنها کوشش نماید.

این نیروی انسانی قادر است درهای نوین دانش را برای توسعه کشور باز کند. او در رویداد کارآفرینی ویتا گفت: در حوزه علوم انسانی باید پیگیر کاربردی کردن علوم انسانی برای توسعه کشور بود. آنچه از پیشرفت علوم انسانی امروزه به دست آورده ایم، مرهون تلاش هایی است که نسل جوان و خلاق توانسته اند با همت و توانایی خود، این پیشرفت ها را به دست آورند.

بروجردی در بزرگ دانستن نقش تحول در جامعه اذعان کرد: استراتژی سازمان اسناد و کتابخانه ملی به دنبال بهبود بخشیدن به شرایط تحول است و گردهمایی در رویداد کارآفرینی ویتا به دلیل بررسی تحول و نقش آن در جامعه است.

بروجردی در سمت ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی در خاتمه سخنانش اظهار کرد: مبنای عمل این سازمان بهره گرفتن از خلاقیت نسل جوان و جوانان خلاق در آینده است تا بتوان طرح تحول را در عرصه های مختلف شکل پذیر نمود.

دیدگاه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری در پوستر رویداد کارآفرینی ویتا چه بود؟

در این رویداد که در یازدهم مرداد به عنوان رویداد کارآفرینی ویتا پایان پذیرفت، سورنا ستاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد: در کتابخانه ملی حجم زیادی از اطلاعات و داده ها قرار دارد، استارت آپ ها فعالیت های خود در حوزه کتابخانه ای افزایش داده اند و اینکار می تواند سبب یک بازی برد – برد برای اعتلای خودشان و سازمان اسناد و کتابخانه ملی باشد. با رونق بخشیدن به فعالیت های استارت آپی و درآمدزا شدن فعالیت های آنان، این فعالیت می تواند برای درآمدزایی سازمان نیز اثر مفیدی داشته باشد.

او در رابطه با سخنان خود در رویداد کارآفرینی ویتا مثالی از وضعیت استفاده از استارت آپ ها در زمینه تاکسیرانی را بیان کرد. او افزود در گذشته ما از تاکسیرانی استفاده می کردیم که به غیر از امکان دسترسی کم با قیمت بالایی امکان استفاده از آن وجود داشته و در حال حاضر با استفاده از استارت آپ ها هم خدمات گسترده تری در دسترس ما قرار گرفته و هم آنکه قیمت آن کاهش یافته است.

image003 1 300x169 - در اختتامیه رویداد کارآفرینی ویتا ، همکاری میان استارت آپ های Libtech و کتابخانه ملی آغاز می شود

پوستر رویداد کارآفرینی ویتا

رویداد کارآفرینی ویتا چگونه پدید آمده است؟

سازمان اسناد و کتابخانه ملی بزرگترین پایگاه داده در ایران می باشد که تصمیم بر آن گرفته که منابع اطلاعاتی خود را در اختیار علاقمندان در حوزه فناوری و کارآفرینی قرار دهد و فرصت همکاری و ایجاد ارزش را برای سازمان و نوآفرینان فراهم آورد. متخصصین حوزه های هوش مصنوعی و داده و اطلاعات می توانند از منابع موجود در سازمان اسناد و کتابخانه ملی استفاده کرده و این منابع را در جهت ایجاد مشاغل نوین و کسب و کارهای نو و ایجاد فناوری های جدید به کار بندند. برای برپایی رویداد کارآفرینی ویتا، شتاب دهنده نوین تک با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی اقدام به برگزاری این رویداد نمودند تا در رفع نیازهای مجموعه استارت آپ ها و کارآفرینان بکوشند.

در پایان رویداد کارآفرینی ویتا میان سازمان اسناد و کتابخانه ملی و نهاد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم نامه ای امضا شد. این تفاهم نامه در زمینه ایجاد و راه اندازی مرکز نوآوری و شتابدهی حوزه کتابداری، همچنین اسناد و محتوای دیجیتال بوده است.

نقش استارت آپ ها در حل مشکلات چیست؟

با توجه به پیشرفت سریع فناوری، شرکت های بزرگ در سال های اخیر توانسته اند با استفاده از راهکارهای جدید و نوآورانه، سهم بازار خود را افزایش دهند. تامین نیرو و منابع انسانی، هزینه های بالاسری و انجام تحقیق و توسعه مشکلات زیادی را برای شرکت های بزرگ به وجود آورده و باعث شده که توجه این شرکت ها به سمت استارت آپ ها معطوف گردد. ادغام استارت آپ ها در این شرکت ها می تواند باعث ورود مبحث نوآوری به شرکت گشته و فرآیندهای فعلی شرکت ها را به سوی فرآیندهای نوین و سود دهی بیشتر معطوف سازد. این روند در ایران رو به گسترش است و رویداد کارآفرینی ویتا در زمینه گسترش این پدیده فعالیت می نماید. در این راستا همکاری استارتاپ‌های Libtech با سازمان اسناد و کتابخانه ملی در رابطه با گسترش سوددهی دوجانبه خواهد بود.

لینک مراجع:

– https://shanbepress.com/%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d9%88%d8%b1%d9%88%d8%af-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%be%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-lib%e2%80%8ctech-%d8%a8%d9%87-
%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87/

https://www.vitaevent.ir/aboutEvent.html –

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید