استارتاپ‌های کوریدورز، آسان‌بار، وینداد و دوتست برگزیده شدند

استارتاپ‌های کوریدورز، آسان‌بار، وینداد و دوتست برگزیده شدند

به گزارش وب سایت آموزش کارآفرینی و کسب‌وکار به نقل از شنبه پرس؛ دومین رویداد تری‌تاپ یا تریبون استارتاپی در خانه استارتاپ کرج و با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز برگزار شد. مدیران نهادها و سازمان‌های دولتی استان مانند رئیس شورای اسلامی شهر کرج، رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی، معاون امور اقتصادی استانداری البرز نیز در این رویداد حضور داشتند.

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، در دومین رویداد تری‌تاپ کرج، ۷ تیم آسان‌بار، تواکسیم، دوتست، پی‌سوز، وینداد، ویتفا، کوریدورز در مقابل داوران ارائه دادند. داوران این رویداد مدیران عامل شتابدهنده‌های تک، جهش، نوین‌تک و مدیرعامل باشگاه کارآفرینی تیوان، مدیر عامل مارال چرم و از سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش کارایا بودند.

در نهایت سه تیم کوریدورز، آسان‌بار و وینداد به ترتیب به عنوان تیم‌های اول تا سوم معرفی شدند؛ به دلیل نزدیک بودن تیم‌های دوتست و وینداد در آرای داوران، رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی استان جایزه این تیم را تقبل کرده و دوتست هم به عنوان تیم سوم معرفی و جایزه را دریافت کرد.

جوایز تیم‌های برگزیده به ترتیب ۳ میلیون، ۲ میلیون و ۱میلیون‌ تومان بود که به حساب آنها واریز شد.

در ادامه برنامه، پنل انتقال تجربه با حضور وحید رجبلو، بنیان‌گذار استارتاپ توانیتو، شاهین طبری، موسس چارگون و ایلیا امیری مدیرعامل حامی‌رسان برگزار شد.

 

رویدادی با هدف آشنایی مدیران شهری با اکوسیستم استارتاپی‌

مهدی رحمانی، مدیر خانه استارتاپ کرج در رابطه با این رویداد به خبرنگار شنبه‌پرس گفت: «رویداد تری‌تاپ یا تریبون استارتاپی رویدادی است که برای استارتاپ‌های شهر کرج فرصتی ایجاد می‌کند تا بتوانند خودشان را در مقابل مدیران شهری معرفی کنند؛ از طرف دیگر به واسطه برگزاری چنین رویدادهایی مدیران شهری با مفاهیم اصلی استارتاپی و پتانسیل‌های استارتاپی شهر آشنا می‌شوند. این هدف اصلی رویداد تری‌تاپ بوده است.»

رحمانی ادامه داد: «شهرداری کرج همیشه برای برگزاری این رویداد با خانه استارتاپ کرج همکاری داشت که امروز اتفاقا دومین رویداد تری‌تاپ با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز برگزار شد.»

مدیر خانه استارتاپ کرج در رابطه با استارتاپ‌های حاضر در این رویداد توضیح داد: «امروز ۷ استارتاپ در حوزه‌های مختلف صادرات، حمل‌ونقل، حقوقی، آزمون و نفت و گاز حضور داشته و در مقابل داوران ارائه دادند.»

در پایان رحمانی به مدل کاری خانه استارتاپ کرج اشاره کرد و گفت: «ما در خانه استارتاپ کرج عقیده داریم که در مدل کاری استارتاپی باید مطالبه‌گر بود و با اعتقادی که به این امر داریم، سعی در توسعه مدل کاری خانه استارتاپ کرج در تمامی شهرهای ایران داریم؛ برای مثال امروز در شهر مراغه هم چنین مدلی در حال انجام است.»

مدیر خانه استارتاپ کرج معتقد است یک سری قانون و دنیایی از فرصت‌ها پیش روی افراد در این حوزه و اکوسیستم وجود دارد و تنها کافی است که فعالان، از آنها مطلع شده و در مورد آنها بدانند؛ به همین دلیل مشتاق به انتقال تجربه خود به اکوسیستم استارتاپی سایر شهرهای ایران است.

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید