استارت آپ

در جبهه تلاش برای نگهداری ارزش ها، استارت آپ ها همچون سربازان خط مقدم عمل می کنند

در جبهه تلاش برای نگهداری ارزش ها، استارت آپ ها همچون سربازان خط مقدم عمل می کنند

استارت آپ ها سربازانی هستند که در خط مقدم جبهه حفظ ارزش ها تلاش می نمایند. این عبارت، برآورد سخنان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در پنجمین دوره گفتمان نخبه گان علوم انسانی کشور بود. به نقل از منابع خبری نهاد معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، پنجمین دوره گفتمان نخبه گان علوم انسانی در 14 مرداد ۹۸ در تهران برگزار شد. سورنا ستاری، ضمن حضور در این گفتمان اظهار کرد: استارتآپ ها به عنوان پیشروان راه اندازی کسب و کار‌های نو نقش مهمی در پیشرفت کشور دارند. او اذعان کرد افراد موثر در این حوزه نوآوری، همچون سربازان خط مقدم هستند که در جبهه حفظ ارزش ها تلاش می نمایند.

نقش استارت آپ ها در حوزه علوم انسانی چیست؟

سورنا ستاری در پنجمین دوره گفتمان نخبگان علوم انسانی گفت: اندیشه نادرست حاصل از فروش نفت و دیگر مواد خام به دست اندرکاران قبولانده است که تمامی مشکلات کشور با فروش نفت و درآمد حاصل از آن حل خواهد گشت، در صورتی که چنین طرز تفکری صحیح نیست. حضور افراد فعال و جوان در حوزه استارت آپ بستر زیست بومی نوآوری و خلاقیت شرکت های دانش بنیان، خوشبختانه باعث تغییر این طرز تفکر ناصحیح شده است.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به این موضوع اشاره کرد که بسیاری از استارت آپ ها کسب و کار نوین خود را مبتنی بر تولید محصولات علوم انسانی قرار داده اند. آنها در این مسیر به موفقیت های زیادی در زمینه تولید ارزش افزوده و ایجاد اشتغال دست یافته و باعث تحولات فرهنگی جامعه گشته اند. ستاری در ادامه سخنان خود گفت: شرکت های دانش بنیان و استارت آپ هایی که در حوزه تولید محتوا و علوم انسانی کار می کنند، مبارزانی هستند که در خط مقدم جبهه با تهاجمات فرهنگی و اقتصادی مبارزه می نمایند.

ستاری در سخنان خود در گفتمان نخبگان علوم انسانی گفت: کارآفرینان حوزه زیست بوم نوآوری، استارت آپ ها و شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه گذاران بخش خصوصی که در این حوزه ها سرمایه گذاری می کنند، نقش بسیار مهمی در مواجهه با تهاجمات اقتصادی و فرهنگی دارند و در این رویارویی، سرنوشت ساز و نقش آفرین می باشند. او این گروه را سربازان خط مقدم میدان تلاش و مبارزه برای حفظ و نگهداری ارزش های جامعه دانست.

حمایت کنندگان استارت آپ ها در حوزه علوم انسانی چه نهادهایی هستند؟

ستاری در ادامه سخنان خود گفت: محیط مساعد و مناسب برای این فعالان و مبارزان را، دست اندر کاران پشت صحنه کشور از جمله سیاست گذاران، نهادهای فرهنگی و مراکز دانشگاهی بایستی فراهم نمایند. او در رابطه با دستاوردهای تحقیقاتی علوم انسانی گفت: این دستاوردها تنها محدود به پژوهش یا تولید مقالات و کتاب ها نمی شود، بلکه باید ماحصل علوم انسانی را به صورت صحیح در مسیر تجاری سازی قرار داد تا بسیاری از مشکلات غامض کشور در حوزه های فرهنگی و اجتماعی توسط این گروه خلاق و مبتکر و کسب و کارهای نو حل شود. در صورت محقق شدن این امر، فرصت های تازه ای برای ایجاد اشتغال و خلق ارزش های افزوده پدید خواهد آمد.

نقش استارت آپ ها در حل مشکلات چیست؟

استارت آپ ها رویدادهایی هستند که برای برپایی شرکت های دانش بنیان و کسب و کارهای نوین به وجود می آیند. متخصصان می گویند این رویدادها، راه حل های نوین و تازه ای را برای حل مسائل ابداع می کنند که این مسائل ممکن است با روش های قبلی حل نشده باشند.
امید می رود دست اندرکاران حوزه استارت آپی کشور جهت حل مشکلات موجود، فرهنگ نوینی را پایه گذاری کنند تا اندیشه های نو و خلاقیت ها پرورش داده و راه حل های نوینی را برای مقابله با مشکلات ارائه دهند. در چند سال اخیر بر تعداد استارت آپ ها اضافه شده و هر کدام روش خاصی در ایجاد کسب و کارهای نوین ابداع کرده اند. در حال حاضر برنامه های مختلف آموزشی و تجربی جهت پرورش خلاقیت و ابداع ایده های نو برگزار می گردد.

image002 1 300x169 - در جبهه تلاش برای نگهداری ارزش ها، استارت  آپ ها همچون سربازان خط مقدم عمل می کنند

استارت آپ ها مبتکران راه حل های نوین مشکلات

برنامه های گسترش شرکت های فناوری چیست؟

در حال حاضر جهت ایجاد موقعیت برای شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها، پارک های علم و فناوری احداث شده است. پارک های فناوری با مراکز دانشگاهی، واحدهای تحقیقاتی، مراکز توسعه صنایع و دیگر موسسات پژوهشی در ارتباط تنگاتنگ بوده و با استفاده از امکانات علمی و تجهیزاتی آنها در جهت اعتلای پارک های فناوری قدم برمی دارد. حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این پارک ها، به حاکمیت پارک ها استحکام و ارتقاء بیشتری بخشیده و باعث جذب حمایت دولتی از این مراکز گردیده است. شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها می توانند در این پارک ها مستقر شده و از امکانات موجود در این پارک ها جهت اعتلای خود استفاده نمایند.

نقش پارک های فناوری در اعتلای علوم انسانی چیست؟

پارک های علم و فناوری وظایف متعددی دارند. این وظایف شامل مواردی از قبیل پردازش و ارتقاء ایده های نوین، پژوهش ها و تحقیقات علمی، مارکتینگ و بازاریابی، سنجیدن بازار و یافتن بازار هدف، طراحی های صنعتی و مهندسی، تدوین استاندارد برای روش کار و دانش فنی، تجاری سازی و فروش محصولات ایجاد شده توسط شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها می باشد. در حوزه علوم انسانی هم گذشته از آنکه پژوهش و تحقیقات علمی در مورد مبحث علوم انسانی صورت می گیرد و مقالات و کتاب های نخبه گان علوم انسانی منتشر می شود، بلکه آنچه که در این مسیر تولید می شود، به صورت یک محصول خدماتی برای تجاری سازی و فروش آماده گردیده و روانه بازار هدف و استفاده جامعه می گردد. این اقدامات سبب حل معضلات فرهنگی و اجتماعی در جامعه ایرانی به روشی نوین و مبتکرانه خواهد شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید