اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیاردی به صندوق‌ پژوهش و فناوری

اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیاردی به صندوق‌ پژوهش و فناوری

به گزارش وب سایت آموزش کارآفرینی و کسب و کار به نقل از خبرگزاری شنبه پرس؛ برنامه همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی با صندوق های پژوهش  و فناوری با حضور سورنا ستاری، معاون  علمی و فناوری ریاست جمهوری، منصور غلامی،وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و علی وحدت رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و پژوهش صبح روز یکشنبه ۱۹ اسفند ماه رونمایی  و برگزار شد. این رویداد، در برگیرنده خبرهای خوبی برای فعالان عرصه فناوری بود. بنا به گفته علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق با امضای تفاهم‌نامه‌ای با هدف حمایت از کسب‌وکارهای نوپا، ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۷۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری به ۱۲ صندوق پژوهش و فناوری اعطا کرد.

افزایش تاثیر گذاری دو نهاد در حوزه علم فناوری

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی  در رابطه با توسعه همکاری‌ها و تاثیرگذاری‌ موثرش در حوزه علم و فناوری گفت: این رویداد اقدامی در راستای رشد و گسترش فعالیت شرکت‌های فعال درعلم و فناوری با اعتای تسهیلات است. صندوق‌های پژوهش و فناوری دارای بهترین ظرفیت در این حوزه اند. هدف صندوق نوآوری از همکاری با صندوق‌های پژوهش و فناوری، افزایش تأثیرگذاری این دو نهاد در حوزه علم و فناوری و کمک به رشد و توسعه صنایع دانش‌بنیان است.

وحدت ادامه داد: تأمین مالی برای صندوق‌های پژوهش و فناوری از طریق ارائه تسهیلات انجام ؛ و سرمایه‌گذاری در مراحل بعدی اجرایی خواهد شد.  صندوق نوآوری و شکوفایی به دلیل اساسنامه خود به طور مستقیم نمی‌تواند به موضوع شرکتهای خلاق، استارتاپی و شرکت‌های فناور مستقر در پارک‌ها وارد شود. بنا بر همین دلیل از نهادهای واسطی چون صندوق‌های پژوهش و فناوری و صندوق‌های جسورانه برای کمک به شرکتهای خلاق و استارتاپی استفاده می‌کند.

منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به تاثیرگذار بودن نوع فعالیت صندوق‌های پژوهش و فناوری گفت: با بازنگری در برنامه های قبلی صندوق پژوهش و فناوری و بررسی مسائل، مشکلات و چالش ها شاهد تحولات خوب و جدی این حوزه خواهیم بود. حمایت از ایده‌های دانش‌بنیان نیاز به پشتوانه قانونمند دارد. با تلاش اعضای صندوق و رویکرد جدی  آنها، این صندوق توانایی پذیرش چنین ظرفیتی را داراست.

دانش و آبرو تضمین فعالان دانش‌بنیان

سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به عنوان آخرین سخنران این رویداد، با اشاره به اینکه تقاضای صندوق‌های پژوهش و فناوری، یافتن جایگاه واقعی خود در اکوسیستم است؛ گفت:  پول نه تنها یگانه عامل رشد این حوزه نیست؛ بلکه به عنوان آیتم پنجم و ششم باید روی آن حساب کرد. ما بیشتر از هر نکته‌ای نیازمند ساخت اکوسیستمیم. پولی که در راستای رشد در اختیار این حوزه قرار می‌گیرد؛ حاصل پول نفت نیست. باید تمام کشور باور کند این صندوق‌ها با روش‌های جدید سرمایه‌گذاری، از اقتصاد دانش‌بنیان حمایت خواهند کرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این موضوع که صندوق‌های پژوهش و فناوری طبق اصول مدرن روز پیش رفته و قرار نیست سراغ ضمانت نامه‌های سنتی چون زمین و ملک از جوانان برود، تاکید کرد: دانش و آبرو ضامن فعالان دانش‌بنیان است. صندوق‌های پژوهش و فناوری این مسئولیت متفاوت را مدنظر قرار داده و در جریان باشند؛ این یک مسئولیت دو طرفه است. چرا که عده‌ای برای تحقق آن هزینه می‌دهند. این هزینه باید دو جانبه از هر دو طرف باشد. در انتهای این رونمایی تفاهم‌نامه‌ای متقابل در حالی که پیش‌تر امضا شده بود، بین طرفین رد و بدل شد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید