اولین شتابدهنده حوزه سلامت آغاز به کار کرد
به گزارش وب سایت آموزش کارآفرینی و کسبوکار به نقل از ایرنا، سید محمد هادی ایازی روز چهارشنبه در نشست خبری نخستین جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت در مرکز همایشهای بینالمللی رازی گفت: «نخستین جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت امروز آغاز به کار کرد و تا فردا با معرفی برگزیدگان این جشنواره ادامه دارد.»
ایازی بیان کرد: «ظرفیت اقتصاد دنیا تا سال ۲۰۲۰، حدود ۲۳۰ بیلیون دلار در حوزه دیجیتال محاسبه شده است که از این میزان در ایران، ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است و رقم کل سیستم استارتاپهای سلامت، ۵ میلیارد تومان محاسبه شده است.»
استارتاپها جایگاه خود را آنطور که باید پیدا نکردهاند
وی ادامه داد: «در حال حاضر، فعالیت در حوزه کسبوکارهای نوپا و به خصوص در حوزه سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است. در کشور ما نیز چند سالی است که کسبوکارهای نوپا آغاز به کار کردهاند ولی استارتاپها جایگاه خود را آنطور که باید پیدا نکرده اند.»
وی افزود: «نخستین جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت عملا فرصتی برای گروههایی است که در حوزه IT فعالیت میکنند تا با ظرفیتها و با فعالیتهایی که در این حوزه انجام شده آشنا شوند و نهایتا میتوانند فعالیت در این حوزه را گسترش دهند.»
ایازی با بیان اینکه همزمان با این جشنواره اولین شتابدهنده حوزه سلامت نیز، فعالیت خود را آغاز میکند، خاطرنشان کرد: «اولین شتابدهنده حوزه سلامت، نقش حمایتی برای استارتاپهای حوزه سلامت ایفا خواهد کرد.»
ایازی گفت: «همچنین در نظر داریم، دبیرخانه دائمی برای جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت در سالهای آتی مشخص کنیم تا این رویداد ادامه داشته باشد. این جشنواره در مدت کوتاهی که آغاز به کار کرد با استقبال خوبی از سوی شرکتکنندگان روبهرو شد، بهطوری که اکنون ۷۰ استارتاپ در نمایشگاه حضور دارند. امیدوارم این جشنواره نقطه آغازی در تحول جدی در حوزه IT باشد.»
نقش اینترنت اشیا در حوزه سلامت
امیر حسین اسدی، دبیر علمی جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت، تاکید کرد: «با تولید نرمافزارهای جدید حوزه سلامت و با سرعت بالا، استارتاپها جایگزین بسیاری از سیستمهای قدیمی میشود.» او ادامه داد: «موضوع دیگر ،موضوع IOT یا اینترنت اشیا است. تصور کنید در صندلی که نشستهاید، سنسور وصل میشود و وزن و ضربان قلب و نهایتا اضطراب شما را تشخیص میدهد. این کار در دنیا به راحتی انجام میشود ولی در کشور ما اقدام دور از ذهنی به نظر میرسد، آن هم در صورتی که نظام سلامت دنیا، نظام دیجیتال است. حال جشنواره رسانههای دیجیتال باید کمک و بسترسازی کند تا فناوریهای دیجیتال با توسعه بیشتری همراه شود.»
امسال ۱۰۰ استارتاپ سلامت دیجیتال خواهیم داشت
اسدی عنوان کرد: «در ابتدا فکر نمیکردیم در وضعیت محدود، ۷۰ استارتاپ سلامت داشته باشیم. اکوسیستمی که شکل گرفته با کمک همه شرکا از جمله معاونت ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، وزارت ارتباطات شرکای فرهنگ ساز و بسترساز هستند شکل گرفته است و بر همین اساس تا پایان امسال، شاهد تولد دستکم ۱۰۰ استارتاپ سلامت دیجیتال باشیم. البته این مهم کار بسیار سنگین و سختی است که انجام آن دو تا سه ماه زمان و تلاش می طلبد.»
تفاهمنامه صداوسیما و جشنوار رسانههای دیجیتال
دبیر علمی این جشنواره از انعقاد تفاهمنامهای بین صداوسیما با جشنواره رسانههای دیجیتال خبر داد و گفت: «در نظر داریم در ۱۳۵ برنامه تلویزیونی، یک اپ یا سامانه سلامت را به مردم معرفی کنیم.»
وی با اشاره به موضوع پنلهای این جشنواره گفت: «در این جشنواره دو پنل در موضوعات «صادرات اپلیکیشنهای موبایل در عصر تحریم» و «چگونه استارتاپ شویم» برگزار خواهد شد. در پنل اول به بررسی چالشهای موجود در صادرات اپلیکیشنهای موبایل میپردازیم که موضوع بسیار مهمی است. چنانچه هر کدام از این اپلیکیشنها بتوانند ۱۰ هزار دانلود در خارج از کشور بگیرند، اقتصاد پویا ایجاد میشود.»
اسدی بیان کرد: «رویداد استارتاپ سایکاپ در حوزه روانپزشکی و سالمندان، پنجشنبه برگزار میشود که اولین استارتاپ در این حوزه است. با توجه به اینکه جمعیت کشور ما رو به سوی سالمندی میرود، حضور این اپلیکیشنها میتواند تاثیرگذار باشد. همچنین رویداد بعدی «طب استارز» است که قرار است این رویداد در ۳۰ استان کشور نیز، ادامه پیدا کند.»
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.