بازدید وزیر امور بین الملل چین از پارک فناوری پردیس
بازدید هیئتی از وزارت امور بین الملل چین از پارک فناوری پردیس صورت پذیرفت
پارک فناوری پردیس مورد بازدید سونگ تائو، وزیر امور بینالملل چین قرار گرفت. طی مسافرت اخیر هیئت چینی به ایران، این پارک مورد بازدید وزیر امور بین الملل حاکم و همراهان، واقع شد. در این بازدید که در تاریخ هشتم مرداد ماه سال 1398 صورت گرفت، سورنا ستاری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری این هیئت را همراهی می کرد. روابط عمومی پارک فناوری، گزارش این بازدید را تهیه کرده است. طی این گزارش اعلام شد که ضمن بازدید از مجموعه پارک، همچنین نمایشگاه فرآورده های تکنولوژیک و محصولات فناوری و نوآوری پارک فناوری پردیس، مورد بازدید وزیر امور بین الملل چین و همراهان قرار گرفته است. شرکت هایی که در این پارک مستقر هستند، محصولات دانش بنیانی که تولید نموده اند را برای بازدید این هیئت عرضه نمودند.
نظرات معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ایران از بازدید پارک فناوری پردیس چه بود؟
معاون علمی و فناوری رئیس جمهموری، سورنا ستاری، نظرات خود در این بازدید را بیان نموده و اظهار خوشحالی کرد که اغلب هیئت های خارجی در هنگام بازدید از ایران، علاقمند به بازدید از پارک فناوری پردیس نیز می باشند. او در سخنان خود اضافه کرد: با توجه به بالا بودن سطح فناوری در این پارک، تا کنون هزار نفر بازدید کننده که برخی از آنها، مسئولین و دست اندرکاران فناوری خارج از کشور بوده اند، از این پارک بازدید داشته اند.
او به این نکته اشاره کرد که خود او نیز با هر بازدید جدید از این پارک، شاهد محصولات جدید فناوری بوده است. او اظهار کرد که بازدید هیئت های خارجی منجر به اعتلای وجهه کشورمان می گردد و دیگر به ایران به عنوان کشوری که فقط نفت و گاز دارد، نگاه نکرده و شاهد وجود منابع متخصص انسانی که با اعتماد به نفس در حوزه تکنولوژی های سطح بالا کار می کنند، خواهند بود. او گفت: در پارک فناوری پردیس، آینده اقتصادی ایران به نمایش گذاشته می شود.
در راستای دیدار هیئت چینی و ایرانی از این پارک و برگزاری جلسات فیمابین، پایگاه خبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز گزارش داد: این دیدار جهت مستحکم کردن روابط تجاری و صنعتی فیمابین دو کشور ایران و چین، در حوزه علم و فناوری های جدید قابل تقدیر است. در این گزارش آمده است که در گذشته های دور، روابط دو کشور از طریق جاده ابریشم برقرار می شده است و در دنیای امروزه، این روابط و همکاری ها از طریق یک ایده ابتکاری تحت عنوان “یک کمربند، یک جاده” در حال گسترش می باشد.
جلسه مشترک ایران و چین در پارک فناوری پردیس
دیدگاه وزیر بین الملل چین از دیدار پارک فناوریپردیس چه بود؟
طبق گزارش های حاصله، وزیر امور بین الملل حزب حاکم کشور چین، سونگ تائو، در بازدید از پارک فناوری پردیس اعلام کرد: با وجود چالش هایی که در حیطه روابط بین المللی برای ایران پیش آمده است، اراده چین در گسترش روابط با ایران تغییری نکرده و با توجه به شرایط حاضر، چین همچنان از گسترش روابط با ایران استقبال می نماید. او گفت: در این سفر دریافتم که ایران فقط صادر کننده نفت و گاز نیست، بلکه در زمینه علم و فناوری نیز پیشرفت کرده است.
سونگ تائو، در پایان دیدار از پارک فناوری پردیس افزود: کشور چین معتقد است گذشته از آنکه نخستین اصل در توسعه کشور، نوآوری است، بلکه موتور اصلی در گسترش علم و فناوری نیز نوآوری، می باشد و هر دو کشور ایران و چین در زمینه نوآوری دارای نقاط مشترک زیادی برای همکاری های آینده هستند.
هدف از ایجاد پارک فناوریپردیس چیست؟
در راستای ایجاد روابط پایدار در ارتباط میان صنعت و دانشگاه، در سال 1384 با تایید و همراهی شورای گسترش آموزش عالی، پارك فناوری پردیس به عنوان زیر مجموعه ای از نهاد ریاست جمهوری تاسیس شد. ایجاد پارک فناوری پردیس با پیگیری اهدافی از سوی دانشگاه ها و مراکز صنعتی صورت پذیرفت. این پارک فناوری زیر مجموعه ای از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می باشد. تعدادی از مراکز مهم علمی پژوهشی کشور با همکاری تعدادی از دانشگاه های سراسر کشور، جهت توسعه تکنولوژی و رشد فناوری در این مجموعه شروع به کار و پشتیبانی از شرکت های نوآور و دانش بنیان کرده اند. یکی از اهداف این پارک، گسترش بازار شرکت های دانش بنیان است و سعی آنها بر این است که محصولات فناوری این پارک را به مرحله تجاری سازی و تولید انبوه و صنعتی برسانند.
تاکنون تعدادی از شرکت های فنی و دفاتر طراحی و مهندسی که در زمینه فناوری و نوآوری کار کرده و از مراکز دانش بنیان هستند، در این پارک مشغول به کار شده اند. زمینه های کاری در این شرکت ها در حوزه های ارتباطات و فناوری اطلاعات، فناوری نانو، فناوری زیستی، مواد نوآور و جدید، مکانیک و اتوماسیون می باشند.
فعالیت های انجام شده جهت گسترش پارک فناوری چه می باشد؟
جهت گسترش زمینه های کاری و کارآیی های پارک فناوری پردیس، تاکنون تدبیرهای مختلفی از سوی موسسین و پشتیبانان فعالیت های این پارک انجام پذیرفته است که از جمله آنها می توان به برگزاری نمایشگاه های بین المللی و فناوری، ایجاد بوستان داشمندان و نوآوران ایرانی، مشارکت در راه اندازی بورس سهام شرکت های نوآور، مشارکت در ایجاد سرمایه گذاری های ریسک پذیر و برپایی دوره های برنامه ریزی ارتباط میان دانشگاه و صنعت اشاره داشت.
در حال حاضر با راه اندازی مرکز خدمات تخصصی فناوری در پارک فناوری ، چندین قرارداد با قیمت میلیاردها ریال بسته شده که در تجاری سازی محصولات نوآوری بسیار تاثیر گذار بوده است. اقدام تجاری سازی را می توان یکی از مهمترین اقدامات انجام شده این مرکز جهت رسیدن به اهداف پارک فناوری پردیس برشمرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.