راه‌اندازی پردیس صنایع دستی در محله‌های مرکزی شهر تهران

راه‌اندازی پردیس صنایع دستی در محله‌های مرکزی شهر تهران

در روز صنایع دستی چالش‌های پیش روی صنایع دستی (تامین،تولید،توزیع) از منظر کارآفرینی آسیب شناسی شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱ ؛این نشست تخصصی با مشارکت و میزبانی مرکز خدمات اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۱۱، معاون صنایع دستی استان تهرا ن،مدیرعامل اتحادیه صنایع دستی و اشیاء قدیمی تهران ، ،هنرمندان و فعالین و کارآفرینان صنایع دستی برگزار شد.

در حاشیه این نشست رمضان لطفی معاون توانمند سازی و کارآفرینی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در ارتباط با اقدامات اجرای شهرداری در حوزه صنایع دستی گفت: شهرداری تهران در حمایت از صنایع دستی سلسله نشستهایی را با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در راستای ایجاد بازار و ایجاد فضای فروش آثار صنایع دستی در شهر تهران برگزار می کند که تشکیل بازارچه های صنایع دستی و همچنین ایجاد پردیس صنایع دستی در منطقه ۱۱ از جمله اهداف این نشست ها است.

لطفی همچنین در ارتباط با سایر برنامه‌های پیش بینی شده سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در جهت حمایت از کارآفرینان در بخش صنایع دستی افزود: راه‌اندازی خانههای فرهنگی و هنری همچون خانه سفال،خانه گلیم،خانه میناکاری از جمله اقدامات پیش بینی شده شهرداری تهران جهت ترویج فرهنگ خرید و استفاده از صنایع دستی توسط شهروندان تهرانی است.

لطفی همچنین از حمایت از ۱۰ هزار هنرمند فعال در بخش صنایع دستی در شهر تهران خبر داد و در ارتباط با این حمایتها گفت: ایجاد بازارچه‌های تخصصی برای فروش صنایع دستی از جمله بازارچه دست آفرین در منطقه ۱۱،حمایت در جهت فرهنگ سازی و  آموزشهای تجاری به هنرمندان و کارآفرینان این حوزه و خرید محصولات صنایع دستی به عنوان هدایا توسط شهرداری تهران از جمله این اقدامات است.

در این نشست عبداللهی رئیس اتحادیه صنایع دستی شهر تهران ضمن بر شمردن اهمیت صنایع دستی گفت: صنایع دستی دارای محتوای فرهنگی و هنر ایرانی است که خلاقیت و ذوق هنرمند در تولید و خلق اثر نقش دارد.

عبداللهی در ارتباط با چالشهای اصلی پیش روی این صنعت گفت: رکود بازار، عدم فرهنگ سازی مناسب ،قرار نداشتن در سبد کالا،سنتی و تکراری بودن و کاربردی نبودن را می توان از مهمترین چالش‌های پیش روی این صنعت دانست.

رئیس اتحادیه صنایع دستی همچنین افزود: برای صادرات صنایع دستی کارگروه‌های تخصصی در حوزه بسته بندی و برندینگ مشغول به فعالیت هستند و می‌کوشیم تا با همکاری با شهرداری تهران و در اختیار گرفتن بازارچه های تخصصی صنایع دستی به ترویج این هنر ایرانی و رونق آن بپردازیم.

گفتنی است همچنین در ادامه این نشست دو کارآفرین برتر حوزه صنایع دستی به بیان تجارب و مشکلات خود در صادرات آثار صنایع دستی پرداخته و در پایان نیز از بازارچه تولید و فروش صنایع دستی دست آفرین به عنوان یکی از مراکز موفق در این عرصه بازدید شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید