سامانه سام جهت تسهیل اعطای مجوزهای مربوط به استارت آپها
سامانه سام اقدام جدید دولت جهت متمرکز کردن پروانههای کسب و کار در یک سامانه واحد است. این خبر را رئیس مرکز ملی پایش بهبود فضای کسب و کارها به اطلاع عموم رسانید.
یکی از موضوعاتی که چند سالی است بین سازمانهای دولتی و غیردولتی مورد بحث قرار گرفته است، دادن مجوز به استارت آپها میباشد. قوانین جهانی که در رابطه با رشد هر کسب و کار اینترنتی وجود دارد بر این نکته اذعان دارد که استارت آپها تا زمانیکه به یک شرکت سود ده تبدیل نشدهاند، نباید الزامی به دریافت مجوز داشته باشند، زیرا محدودیتها و موانع سازمانی جلوی رشد و ابتکارات آنها را میگیرد.
هدف از راه اندازی سامانه سام چیست؟
رئیس مرکز ملی پایش بهبود فضای کسب و کار، علی فیروزی، اطلاع داد که با تلاش دولت سامانه جدیدی راه اندازی شده که تمام کسب و کارهای کشوری بر روی این سامانه بارگذاری میشوند، البته این امر شامل حال شرکتهای تازه تاسیس به خصوص شرکتهای اینترنتی و استارت آپها نیز میشود.
علی فیروزی گفت که استارت آپها از اعضای اتحادیه کسب و کارهای مجازی به شمار میآیند و این اتحادیه چون دیگر اصناف میتوانند مجوز مورد نیاز را از سامانه سام دریافت نمایند.
رئیس مرکز ملی پایش بهبود فضای کسب و کار ادامه داد: این سامانه، روزانه بیش از ۲۵۰۰ درخواست مبنی بر دریافت مجوز را ثبت مینماید و قادر است بیشتر از 12 هزار درخواست در روز را به ثبت برساند.
او گفت: هر فرد حقیقی یا حقوقی که به دنبال راه اندازی یک کسب و کار است، کافی است یکبار مدارک خود را به این سامانه ارائه دهد، پس از آن سایر استعلامهای مورد نیاز، از طریق ارتباط سامانه جدید سام با دیگر وزارتخانههای مربوطه از آنها درخواست میشود.
در پایان علی فیروزی، هدف اصلی از راهاندازی این سامانه را کاستن درگیریهای مردم جهت جمعآوری و ارائه مدارک به سازمانهای دینفع قلمداد نمود. او گفت: سه سامانه دیگر به نامهای نما، دادور و یاور با عملیاتی خاص به سامانه سام در این زمینهها کمک مینمایند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.