استارت آپ

سامانه سام جهت تسهیل اعطای مجوزهای مربوط به استارت آپ‌ها

‌سامانه سام اقدام جدید دولت جهت متمرکز کردن پروانه‌های کسب و کار در یک سامانه واحد است. این خبر را رئیس مرکز ملی پایش بهبود فضای کسب و کارها به اطلاع عموم رسانید.

یکی از موضوعاتی که چند سالی است بین سازمان­‌های دولتی و غیردولتی مورد بحث قرار گرفته است، دادن مجوز به استارت­ آپ­‌ها می‌باشد. قوانین جهانی که در رابطه با رشد هر کسب و کار اینترنتی وجود دارد بر این نکته اذعان دارد که استارت ­آپ­‌ها تا زمانیکه به یک شرکت سود ده تبدیل نشده‌اند، نباید الزامی به دریافت مجوز داشته باشند، زیرا محدودیت­‌ها و موانع سازمانی جلوی رشد و ابتکارات آن‌ها را می­‌گیرد.

سامانه سام جهت تسهیل اعطای مجوزهای مربوط به استارت آپ‌ها - سامانه سام جهت تسهیل اعطای مجوزهای مربوط به استارت آپ‌ها

هدف از راه اندازی سامانه سام چیست؟

رئیس مرکز ملی پایش بهبود فضای کسب و کار، علی فیروزی، اطلاع داد که با تلاش دولت سامانه جدیدی راه اندازی شده که تمام کسب و کارهای کشوری بر روی این سامانه بارگذاری می­‌شوند، البته این امر شامل حال شرکت‌­های تازه تاسیس به خصوص شرکت­‌های اینترنتی و استارت آپ­‌ها نیز می­‌شود.

علی فیروزی گفت که استارت ­آپ­‌ها از اعضای اتحادیه کسب و کارهای مجازی به شمار می‌­آیند و این اتحادیه چون دیگر اصناف می­‌توانند مجوز مورد نیاز را از سامانه سام دریافت نمایند.

رئیس مرکز ملی پایش بهبود فضای کسب و کار ادامه داد: این سامانه، روزانه بیش از ۲۵۰۰ درخواست مبنی بر دریافت مجوز را ثبت می­نماید و قادر است بیشتر از 12 هزار درخواست در روز را به ثبت برساند.

او گفت: هر فرد حقیقی یا حقوقی که به دنبال راه اندازی یک کسب و کار است، کافی است یکبار مدارک خود را به این سامانه ارائه ­دهد، پس از آن سایر استعلام‌­های مورد نیاز، از طریق ارتباط سامانه جدید سام با دیگر وزارتخانه­‌های مربوطه از آن‌ها درخواست می‌­شود.

در پایان علی فیروزی، هدف اصلی از راه‌اندازی این سامانه را کاستن درگیری­‌های مردم جهت جمع­‌آوری و ارائه مدارک به سازمان­‌های دینفع قلمداد نمود. او گفت: سه سامانه دیگر به نام­‌های نما، دادور و یاور با عملیاتی خاص به سامانه سام در این زمینه‌ها کمک می­‌نمایند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید