مهارت آموزی دانش آموزان زمینه توسعه کارآفرین را فراهم می کند
گرگان- مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان گفت: مهارت آموزی دانش آموزان زمینه توسعه کارآفرین را فراهم می کند.
به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله کشیری، ظهر چهارشنبه، در همایش گرگان ۱۴۰۰ هنرستان ها، آموزش، تولید و اشتغال اظهار کرد: باید بین تجربه و مهارت ارتباط وجود داشته باشد و مهارت به خلاقیت و در نهایت به کارآفرینی منجر شود.
وی ادامه داد: دانش آموزان نخبه و نخبه تحصیلی هر دو نخبه هستند ولی اهداف آنان متفاوت است.
کشیری اضافه کرد: نخبه تحصیلی دارای اهداف مشخص است، وی پرتلاش، مقلد و با نظم است و تفکر همگرا دارد و همه مانند هم فکر می کنند و ساختارشکن نیستند.
وی ویژگی های نخبه خلاق را چنین عنوان کرد: هرآنچه که در خصایص نخبه تحصیلی مطرح شد برای این گروه برعکس است، انضباط و اهداف خاص ندارد و تفکر آنها هم همگرا نیست و غالب جامعه با آن ها تفاوت دارند.
کشیری گفت: مدرسه با محتوا و شیوه های آموزشی، خانواده موانعی در برابر نخبگان تحصیلی هستند.
مهارت آموزی در هنرستان به کارآفرینی منتهی می شود
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان تصریح کرد: باید موانع کارآفرینی که یکی از آن ها عدم تجربه است برطرف شود و مهارت آموزی یکی از این راه هاست.
کشیری با بیان این که در زمینه کارآفرینی سه شاخص برجسته دانش، مهارت و ریسک پذیری وجود دارد، گفت: با تحلیل وضع موجود، شناسایی فرصت ها و بررسی موقعیت ها می تواند به کارآفرینی رسید.
وی تصریح کرد: برای ایجاد تغییر و تحول چهار کار باید انجام می شد، تغییر ساختار، تغییر محتوا، تغییر تکنولوژی یا تغییر آدم ها که براساس این موارد سه کمیته شکل گرفت.
کشیری اضافه کرد: اولین کمیته، تولیدی کردن فعالیت های فنی و حرفه ای است که با شناسایی ظرفیت و ریسک پذیری انجام می گیرد.
وی دومین کارگروه را کمیته ارتباط با صنعت خواند و گفت: تغییر ساختار سبب ایجاد تیمی شد که بتواند بازار را مطالعه کرده و تربیت و آموزش را مبتنی بر بازارکار در نظر بگیرد.
کشیری ادامه داد: سومین کمیته، کارگروه کارآفرینی بود که مراحل کسب و کار و برطرف کردن مشکلات اشتغال را در دستور کار داشت.
منبع: خبرگزاری مهر
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.