نمایشگاه الکامپ 98 با حضور ۵۰۰ استارت آپ در تهران برگزار میگردد
نمایشگاه الکامپ 98 شاهد حضور 500 استارت آپ میباشد. دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانهای کشور، رسول سراییان برپایی این رویداد را اطلاع داد. او گفت الکامپ بزرگترین نمایشگاه کشور در زمینه فناوری و تکنولوژی اطلاعات است که در سال جاری در کنار صنایع مختلف کشور، فناوری های جدید هم در این نمایشگاه حضور دارند.
بخش روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اعلام کرده است که برای این نمایشگاه در سال 98 شعار “آینده بهتر” در نظر گرفته شده تا در بخش صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات جهت مقابله با مشکلات اقتصادی، ایجاد امید و انگیزه نمایند.
رسول سراییان گفت: مساحت این نمایشگاه که بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ 98 است حدود سی هزار متر مربع بوده که ده درصد به مساحت پارسال اضافه شده است. همچنین در این نمایشگاه در سال جاری، بخشهای جدیدی اضافه شده است.
بخشهای جدید نمایشگاه الکامپ 98 چه هستند؟
او اضافه کرد: در یک سالن بخشی با عنوان “الکامپ ترندز”، ایجاد شده که شرکتهایی که در بخشهایی از ارتباطات و فناوری اطلاعات از جمله بیگ دیتاها، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، و فضایی کار میکنند، قرار داده شدهاند.
سرائیان ادامه داد که با توجه به اینکه یکی از اهداف نمایشگاه، بالابردن میزان اشتغال در این صنعت میباشد، بخشی با عنوان “الکامپ جابز” در نظر گرفته شده تا میان شرکتهای نیازمند نیروی انسانی با افراد متخصص جویای کار ارتباط برقرار شده و باعث جذب نیروی کارهای جدید گردند.
او گفت: بخش دیگری تحت عنوان “توان تک” در نظر گرفته شده که شرکتهایی که توان یابان راهاندازی کردهاند و یا استارت آپهایی که در این راهاندازیها به توان یابان کمک کردهاند، در این بخش قرار دارند.
سراییان افزود: بخش دیگر نمایشگاه الکامپ ۹۸ “الکامپ تاکز” است که امکاناتی برای سخنرانی نوآوران و افراد باتجربه در این صنعت فراهم شده تا مردم قادر باشند از رهنمودهای آنها بهره برند.
او ادامه داد: در نمایشگاه الکامپ 98 یک سالن با عنوان “دولت هوشمند” نیز وجود دارد که اپراتورهای تلفن همراه در آن حضور داشته و آخرین دستاوردهای دستگاه های دولتی در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات به نمایش گذاشته شده است.
او همچنین از وجود بخش دیگری با عنوان “الکامپ استارز” خبر داد که قرار است استارت آپها تسهیلاتی برای بازدیدکنندگان تعبیه نمایند.
کیفیت حضور شرکت کنندگان در نمایشگاه چیست؟
سرائیان به عنوان دبیر سازمان نظام صنفی رایانهای گفت: بخش فناوری اطلاعات شهرداری تهران نیز در بخش استارت آپهای نمایشگاه الکامپ 98 حضور دارد که بتوانند از استارت آپها جهت کمک به شهرداری استفاده نمایند.
رسول سرائیان از اقداماتی که جهت بالابردن کیفیت حضور شرکت کنندگان و تشویق آنها برای حضور در این نمایشگاه انجام شده، خبر داد که برای حضور شرکتهای خارجی و همچنین حضور شرکتهای ایرانی که تولید کننده محصولات خارجی هستند،۳۰ درصد تخفیف حضور در نظر گرفته شده است.
او گفت: در این نمایشگاه حضور استارت آپها در سه گروه کاری برنامهریزی شده، گروه بالغ، گروهی تازه کار که فقط با یک پانل در نمایشگاه شرکت کردهاند و گروه سوم آنهایی که برای توسعه کسب و کار خود به دنبال سرمایهگذار و شتاب دهنده هستند. او معتقد است که نمایشگاه الکامپ 98 میتواند نقطه آغازی برای استارت آپها باشد که بتوانند ارتباط مستقیمی با سرمایهگذاران پیدا کرده و محصول و خدمات خود را به آنها معرفی نمایند.
او ادامه داد که جهت ارزیابی شرکت کنندگان در نمایشگاه الکامپ 98، دوازده محور ارزیابی در نظر گرفته شده که از آن جمله این موارد هستند: انتخاب برترینها در بخشهای الکامپ استارز، الکامپ ترندز، توان تک، الکامپ تاکز و کارآفرینی، هم چنین برترینها در طراحی غرفه و غرفهسازی، برترین شرکت کننده در مسئولیتهای اجتماعی و نیز انتخاب جدیدترین دستاوردهای سخت افزاری و نرم افزاری. کسانی که در این بخشها انتخاب گردند، یک ماه بعد از برگزاری، در رویداد جدیدی معرفی خواهند شد.
نقش ICT در صنایع چیست؟
سرائیان در پایان اشاره کرد، این نمایشگاه نه تنها نمایشگاه صنعت ICT بلکه بزرگترین رویداد فناوری در کشور است. او گفت صنعت ICT در حقیقت با تمامی صنایع درگیر است. این صنایع شامل بانک و بانکداری، صنایع حمل و نقل، اینترنت اشیا، هوشمندسازی، و فناوریهای دیگر است. نمایشگاه الکامپ 98فرصت مناسبی را فراهم میکند تا به نقش فناوری اطلاعات در صنایع کشور واقف شده و گامهایی برای پیشرفت کسب و کارها، اشتغال بیشتر و توسعه و رفاه مردم برداشته شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.