کنگره سراسری بلاکچین ایران برگزار شد
کنگره سراسری بلاکچین ایران برگزار شد
بلاک چین ایران ، به منظور آگاهی رسانی و بحث و بررسی مسائل رمزارزها و بلاک چین همایشی را برگزار کرد.
همایش سراسری بلاک چین ایران در روزهای ششم و هفتم مهر ماه در سالن قندی وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار گردید. این همایش با همکاری دانشگاه شریف، شرکت خصوصی آریا و همچنین مدرسه تابستانی بلاکچین برگزار شد.
هدف از برگزاری آن، ایجاد شبکه از استارت آپ های بلاک چین در حال کار و گرد هم آوردن این استارت آپ ها و متخصصین این حوزه بوده است.
همایش سراسری بلاک چین ایران
همایش بلاک چین ایران دارای چند بخش بود؟
کنگره بلاک چین ایران دارای 4 بخش اصلی بود.
- بخش بلاک چین تالک که شامل سخنرانی های ایراد شده در مورد ارز دیجیتال، روش های ماینینگ، چگونگی بهره برداری از بلاک چین و مسائل و مشکلات حقوقی آن بوده است.
- بخش پنل های بحث و تبادل نظر گفتگو در مورد موضوعات کنگره بوده است.
- بخش دیگر در رابطه با معرفی استارت آپ های مختلف در زمینه بلاک چین و ارزهای دیجیتال در ایران سپری شد.
- بخش چهارم در رابطه با شبکه سازی بین فعالان حوزه بلاک چین و ایجاد ارتباط بین افراد علاقمند و متخصصین رمزارز در ایران انجام گرفت.
موضوعات سخنرانی های همایش کدامند؟
در مراسم گشایش کنگره بلاک چین ایران، امیرحسین مردانی در باره ضرورت آموزش و یادگیری بلاک چین در ایران سخن گفت و اهداف برگزاری مدرسه تابستانی بلاک چین ایران (IBSS) را برشمرد. مردانی از این مدرسه، به عنوان هاب بلاکچین ایران در رابطه با آموزش این فناوری و تجاریسازی آن یادکرد.
دبیر علمی مدرسه تابستانی و مدیر دفتر گسترش سرمایهگذاری آریاهمراه ، علی جهانی، در مورد “عصر جدید دارایی های دیجیتال” سخن گفت.
الکساندر چپرنوی از روسیه، مهمان ویژه این همایش، در روز اول در همایش حضور داشت. ایشان در انجام پروژه های بسیاری در رابطه با بلاک چین و ارز دیجیتال کمک کرده است. او که بنیانگذار شرکت ارگو و هم بنیانگذار شرکت اسمارت کنتراکت می باشد، در رابطه با پول قراردادی سخنرانی نمود.
بخش دیگر همایش با موضوع بلاک چین یک واقعیت است یا توهم، ادامه یافت که سهیل نیکزاد پژوهشگر موضوع بلاک چین و ارز دیجیتال، مدیریت این بخش را به عهده داشت.
در این گردهمایی چند تن از اشخاص فعال در حوزه رمزارز از جمله ولی الله فاطمی اردکانی در سمت مدیریت عامل شرکت ققنوس، حمزه قطبی نژاد مدیر عامل توسعه کارآفرینی بهمن، محمدرضا فروزندهدوست در سمت مدیر کل ارزیابی امنیتی محصولات سازمان فناوری اطلاعات و دکتر صادق الحسینی در سمت تحلیلگر اقتصادی حضور به هم رساندند.
شرکت کنندگان همایش بلاک چین ایران
موارد کاربرد بلاک چین کدامند؟
موضوع اصلی در این پنل، کاربردی بودن بلاک چین بوده است. فاطمی اردکانی در رابطه با کاربرد بلاک چین استفاده از آن در توزیع آب را توضیح داد.
اولین سخنرانی در بعد از ظهر را مهدی بخشی از آزمایشگاه بلاک چین شریف انجام داد. ایشان در سخنرانی خود مشکلات و چالش های بلا ک چین را بررسی نمود. ضیاء صدر، مدرس و پژوهشگر بلاکچین و ارزهای دیجیتال در رابطه با چالش حریم خصوصی در ارزهای دیجیتال، سخنرانی خود را ارائه داد.
کاوه مشتاق، پژوهشگر و نویسنده سخنرانی خود در رابطه با رمزارزها و حوزه بلاکچین را، با عنوان همه چیز درباره ماینینگ، ارائه نمود.
سپهر محمدی در سمت رییس انجمن بلاک چین ایران، توضیحاتی در رابطه با ارزهای دیجیتال با ثبات و کارآیی آنها در روابط اقتصادی ایران و جهان ارائه نمود. در خاتمه همایش، حامد صالحی مدیر اجرایی ایران رسکیوبیت از کارآیی ارز دیجیتال و بلاک چین برای کمک به بازماندگان حوادث طبیعی و نجات انسان ها سخن گفت. کمپین ایران رسکیوبیت در راستای فعالیت های کمپین های خارجی برای انجام امور خیریه با موسسه مهرآفرین همکاری داشته و در این مسیر از رمزارزها استفاده می نماید.
برنامه های روز دوم همایش چه بود؟
شروع کنگره بلاک چین در روز دوم با سخنرانی محمدعلی مداح علی از اعضا هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف، ادامه یافت. سخنان ایشان در مورد نیازهای عموم مردم از بلاکچین بود.
در معرفی استارت آپهای بلاک چین ایران، این استارت آپ ها تجربیات خود را به اطلاع شرکت کنندگان رساندند. استارت آپهای حاضر در همایش بلاک چین ایران عبارت بودند از: نوبیتکس، ثبت شد، جیب، سککوک، کارچین و تریژر.
امیرعباس امامی بنیانگذار سامانه کارچین، در باره پلتفرم درخواست اینترنتی تاکسی، سخنرانی نمود. سخنران دیگر سهیل پایدار، در رابطه با راه حل مشکل کپی رایت توسط پلتفرم ثبت شد، صحبت نمود. زهرا امینی، مدیر روابط عمومی و بازاریابی پلتفرم پرداخت ارز دیجیتال جیب، طی سخنرانی خود اذعان نمود که ارزهای دیجیتال تنها ابزار برای سرمایهگذاری نمی باشند.
امیرحسین راد، مدیرعامل و بنیانگذار نوبیتکس،در باره تراکنش های خرید و فروش رمزارزها توسط یک پلتفرم امن سخنرانی نمود. مدیرعامل پلتفرم سککوک، فردوس باقری، استفاده از فناوری بلاک چین در مبادلات تجاری کارآمد را مورد بررسی قرار داد. بنیانگذار و مدیرعامل استارتآپ تریژر، ارمیا سحرخیز، از چگونگی و ارزش بهرهگیری از فناوریهای نو برای بهبودبخشی به محیطزیست و حفظ آن سخن گفت.
موضوعات پنل روز دوم همایش چه بود؟
پنلی که در روز دوم همایش بلاک چین ایران عنوان شد، بررسی چالش های حاکمیتی و حقوقی بلاکچین بود. مدیریت این پنل را مدیر اجرایی کمپین ایران رسکیوبیت، حامد صالحی بر عهده داشت.
از دیگر شرکت کنندگان حاضر در این پنل، عرفان لاجوردی و رضا قربانی سردبیر مجله عصر تراکنش، دکتر سروش قاضی نوری معاون اعتباربخشی و سیاستگذاری فناوری اطلاعات از سازمان فناوری اطلاعات، و مصطفی نقیپورفر مدیر آزمایشگاه نوآوری بودند. در نهایت، دکتر روحالله رحمانی، در سمت مدیر عامل مجموعه نوآوری دیجی کالا نکست، در باره بلاک چین اسلامی سخنرانی نمود. مدیرعامل فرابورس ایران، امیر هامونی، در رابطه با کاربرد بلاک چین و توکن در بازار سهام و سرمایه سخنانی ایراد کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.