رقابت ارگان‌های مختلف دولت برای نظارت بر کسب و کارهای آنلاین

رقابت ارگان‌های مختلف دولت برای نظارت بر کسب و کارهای آنلاین

چالش جدید کسب ‌و کارهای آنلاین چیست؟

کسب ‌و کارهای آنلاین دچار چالش جدیدی شده‌اند. انجمن صنفی کسب ‌و کارهای اینترنتی در گردهمایی تابستان خود اعلام کردند که چالش اخیر کسب و کارهای آنلاین این است که ارگان‌های مختلف دولت برای نظارت بر این صنف با هم رقابت دارند.

در جلسه مشترک انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی که در هتل هما تهران تشکیل شده­ بود، هیئت مدیره و اعضای انجمن صنفی مسائل و مشکلات کسب و کارهای آنلاین را مطرح نمودند.

سخنگوی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، رضا الفت نسب گفت: از سوی ارگان­‌های نظارتی، کسب و کارهای اینترنتی و اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، تحت فشار هستند، زیرا این ارگان‌ها در پی آن هستند که با اعمال فشار به این مجموعه، به اطلاعات این کسب و کارها دسترسی پیدا کنند.

رضا الفت نسب که عضو هیئت مدیره انجمن صنفی نیز هست اذعان کرد که فشارهای وارده بر انجمن و اتحادیه از تهدید فراتر رفته است.

او همچنین از آغاز به کار بخش استانی جشنواره وب و موبایل ایران خبر داد و گفت: قرار است دوازدهمین جشنواره وب و موبایل به جزء تهران، در استان­‌های آذربایجان شرقی، اصفهان، خوزستان، شیراز، گلستان و یزد نیز برگزار گردد.

رقابت ارگان‌های مختلف دولت برای نظارت بر کسب و کارهای آنلاین 1 - رقابت ارگان‌های مختلف دولت برای نظارت بر کسب و کارهای آنلاین

مشکلات صنف کسب و کارهای اینترنتی کدام است؟

دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی، شایان شلیله، اطلاع داد که اسناد جامع مشکلات قانونی و چالش‌­های مجموعه استارت ­آپ­‌ها در حال تهیه است.

چالش کسب ‌و کارهای آنلاین در حال حاضر جنگ میان سازمان­‌ها و وزارتخانه­‌های دولت است که بر سر نظارت و مدیریت اینگونه کسب و کارها با هم دارند.

او گفت: در چند سال پیش دولت در فکر نظارت یا قانون‌گذاری برای مشاغل آنلاین نبود ولی در حال حاضر تمام توجه دولت بر روی نظارت بر این کسب و کارها جلب شده است.

شایان شلیله در ادامه گفت: ما از دولت درخواست داریم که چارچوب کلی نظارت بر اینگونه کسب و کارها را تعیین کرده و نظارت را به بخش خصوصی محول کند.

هم چنین لازم است که اکوسیستم استارت ­آپی تعریف شود و از ساختارهای دولتی مشخص گردد.

شایان شلیله گفت: انجمن صنفی به دنبال گرفتن امتیاز بیشتر برای مشاغل و اصناف است و در همین راستا انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی، منافع کارفرمایان را در الویت قرار داده است.

او از تمامی کسب ‌و کارهای آنلاین خواست تا مشکلاتی که در حوزه مالیاتی دارند با انجمن صنفی خودشان مطرح نمایند،

زیرا انجمن صنفی جهت یاری به کسب و کارهای آنلاین در کمیسیون حل اختلافات حوزه­‌های مالیاتی حضور به هم می­‌رساند و برای تامین منافع این کسب و کارها چانه‌زنی می‌­کند.

نکاتی در مورد طرح نوآفرینی

در رابطه با طرح نوآفرینی، او گفت: ما مشکلات خود را می­‌توانیم حل کنیم ولی در حوزه دولت قادر به حل مشکلات ریشه‌­ای آن‌ها نیستیم.

با این حال خبرهای خوشی حاکی است که دادستانی قبول کرده است که حساب­‌های کسب ‌و کارهای آنلاین را مسدود نکند و طرح نوآفرینی در هیئت دولت در حال تصویب است.

درست است که طرح نوآفرینی هنوز جای کار بسیاری دارد ولی لازم است جهت یاری به کسب و کارهایی که امتیازات این طرح شامل آن‌ها می­‌گردد، از این طرح حمایت نماییم.

در پایان شایان شلیله، دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی، گفت: به منظور شفاف‌سازی مالی انجمن صنفی، گزارش مالی این انجمن به صورت فصلی و سالانه منتشر می­‌گردد. برای نمونه سود انجمن از برگزاری یازدهمین جشنواره وب و موبایل، 100 میلیون تومان بوده که به اطلاع عموم رسانده شده است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید