چگونه یک استارتاپ موفق راهاندازی کنیم
هر کس میخواهد متفاوت باشد، اما ساخت یک شرکت چند میلیون دلاری در 12 ماه به سادگی برای اکثر شرکتهای تجاری میسر نیست.
حتی آن دسته از شرکتهایی که به نظر میرسد که راه یک ساله را در طول یک شب طی کردهاند چندین سال در تلاش و تکاپو بودهاند تا به این مرحله برسند.
بنابراین راز ایجاد یک استارتاپ موفق چیست؟ شما باید پرشور، متعهد و مایل به انجام کار برای طولانی مدت باشید.
بسیاری از استارتاپها موفق نیستند در عوض، رهبران آنها تمایل دارند تا خیلی دست از کار بکشند. دستبهکار شوید، اهداف واقعبینانه را برای رشد و توسعه تعیین کنید و در هر مرحله از استارتاپ یک گام به جلو بردارید.
درک مراحل و اصول زیر میتواند موجب تفاوت بین استارتاپ شکستخورده و موفق باشد. در این مقاله شما را با مراحل ساخت یک استارتاپ موفق آشنا میکنیم.
برای داشتن استارتاپ موفق مشکلی را حل کنید که در خصوص آن راغب هستید
اولین گام در شروع کسبوکار، در حالی که چالشبرانگیزترین مرحله است، مسلماً سادهترین گام است.
برای استارتاپ موفق شما نیاز به ایده دارید بهترین شرکتها توسط افرادی تشکیل شدهاند که مشکلات رایج را حل کردهاند، راحتی ایجاد کرده یا چیزهایی را که در حیطه کاری خود یا جامعه حل شدهاند کشف کردهاند.
کما اینکه اغلب، آنها مایل بودند تمام وقت و انرژی خود را برای این کشف بگذارند کنند؛ زیرا در این مورد راغب بودند.
بدون علاقه، سالهای اولیه سخت و غیرقابل تحمل به نظر میرسد و رهبران بیشتر مایل به رها کردن کار هستند.
برای داشتن استارتاپ موفق اعتبار سنجی کنید
این توصیهای نیست که شما بخواهید به پسر یا دختر نوجوان خود بدهید، اعتبار سنجی یک گام مهم در ایجاد استارتاپ موفق است.
هدف از استارتاپ موفق یک کسبوکار این است که یک مشکل را حل کنیم یا نیاز یا خالی را پر کنیم.
اعتبار سنجی یعنی تایید اینکه در واقع در بازار نیاز به محصول و یا خدمات شما وجود دارد، کما اینکه شما ممکن است با این کار به سراغ ایده بزرگ بعدی خود بروید.
آزمایشهایی در خصوص استرس انجام دهید، با افرادی که در شبکه شما و در هیئت مدیره هستند ارتباط برقرار کنید.
تصمیم بگیرید که چگونه کسبوکارتان را تأمین میکنید
تمرکز بر توسعه بسیار مهم است، اما به یاد داشته باشید که صندوقهای مالی (تا 50 درصد) را برای بازاریابی و تبلیغات، گروههای تمرکز و ایجاد کسبوکار خود اختصاص دهید.
مهم است بدانید که شما مجبور نیستید همه چیز را در یک زمان داشته باشید. بسیاری از استارتاپها سالها قبل از استخدام بخشها به وجود میآید که بعضی از آنها ممکن است حیاتی به نظر برسند (مانند بازاریابی).
در عوض، کارکنان و بنیانگذاران چند وظیفه بر عهده دارند و در تلاشهای جدید یکدیگر را پشتیبانی میکنند.
برای داشتن استارتاپ موفق با مشتریان خود روابط ایجاد کنید
برای داشتن استارتاپ موفق هنگامیکه رسماً شرکت خود را راهاندازی کرده و آن را تبلیغ کردید، بایستی بر ایجاد وفاداری و شادی مشتری تمرکز کنید.
هزینه داشتن مشتریان جدید میتواند بالا باشد. در عوض، پیگیری کاربران و ایجاد نقطههای ارتباطی مداوم میتواند برای داشتن استارتاپ موفق راهگشا باشد. با ارسال نظرات و پرسشنامهها به مشتریان خود نشان دهید که برایتان مهم هستند.
برای داشتن استارتاپ موفق انعطافپذیر باشید
انتقاد را با مهربانی پذیرا باشید و تغییراتی که مناسب است را انجام دهید. مهم است که به ایده اصلی خود اعتماد کنید، اما نباید بیشازحد افتخار کنید که به مشتریان خود گوش میدهید یا تغییرات را قبول میکنید، پس هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
پس از گوش دادن به مشتریان خود و تجزیهوتحلیل مخاطبان هدف خود، تمایل به انعطاف و تغییر داشته باشید. دقیقاً اولویتبندی کنید و بحث کنید که چه بازخوردی برای مشتری و آینده شرکت مفید است.
برای داشتن استارتاپ موفق تنبلی نکنید
اگر دشمن پیشرفت تنبلی باشد، از تکاپو لذت ببرید. اهداف بزرگ برای خود و تیم خود داشته باشید. سعی کنید پایگاه مشتری خود را با چهار تا پنج درصد هر هفته ایجاد کنید و با داشتن نقش مدیریت فعال، این اهداف را نظارت کنید.
برای داشتن استارتاپ موفق همواره فعال باشید
بنیانگذاران در چندین جهت اعم از سرمایهگذاری، استخدام، مشارکت و استراتژی بایستی فعال باشند، اما شرکتهای موفق دستی در رهبری دارند و با ایجاد یک فرهنگ مثبت در شرکت خود و با اختصاص دادن زمان برای آنها کار را مدیریت میکنند. شاد بودن کارکنان به شاد بودن مشتریان منجر میشود که خود منجر به رشد میشود.
برای داشتن استارتاپ موفق صبور باشید
مطمئناً موفقیت در یک شب اتفاق نخواهد افتاد، و در عرض چند سال اول نیز اتفاق نخواهد افتاد. شرکتهایی که سرمایهگذاری در خود و با دقت و استراتژیک برنامهریزی برای پیشبرد کارایی مداوم میتوانند انتظار داشته باشند سودآوری را در حدود سال سوم خود در کسبوکار به دست آورند.
اما هر شرکت متفاوت است و موفقیت واقعی ممکن است چندین دهه باشد. استیو جابز در سال 1976 اپل را تأسیس کرد، اما در سال 1984 بود که اپل با ظهور رایانه Macintosh وارد بازار شد. و حتی پس از آن، اپل تا زمان ورود محصولات iMac و محصولات مصرفی در اواخر دهه 90 با چالشهایی مواجه شد.
به عنوان یک کارآفرین، به عنوان یک رهبر و بنیانگذار استارتاپ موفق ، این مهم است که تفاوت بین ایده عالی و شرکت بزرگ را بدانید. بنابراین اکنون تصمیم بگیرید که همه چیز را در نظر داشته باشید و زمانی که کارها سخت میشود، تسلیم نشوید.
منبع: inc.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.